NORGES MEST DEMOKRATISKE PARTI

Valget er over.

Det Politiske Parti ønsker å takke alle for en fabelaktig innsats og stemmeiver ved årets valg. DPP oppnådde nærmere 1% på landsbasis og opp mot 5% i enkelte valgkretser. Men vi kom ikke inn. Demokratiet sto ikke til å redde i denne omgang. Nå er valgvinnerne i gang med hestehandel og makthungeren river i magesekken. Vi i DPP legger partiarbeidet bak oss for en stund og får eventuelt se frem mot kommune - og fylkestingsvalget om et par år. Mulig vi skal sette alle kluter til og sikte oss inn mot å få en skrytekommune. På gjenhør.

BRAKVALG VED SKOLENE!

Resultatet fra skolevalgene foreligger, og DPP gjør et brakvalg med over 8,0% på landsoversikten. Dette ville ført til 11-12 mandater på stortinget. Vi må nesten si oss fornøyd med det, da vi ikke har drevet noen form for valgkamp (av prinsipp naturligvis). På enkelte skoler er vi størst med over 25 % oppslutning.

Vil du se alle resultatene, anbefaler vi å gå inn på www.nyheter.no og skrive politiske parti i søkefeltet. Da kommer alle resultater og alle landets avisoppslag om skolevalget opp.

Følg også med på Metropol på torsdag klokken 21.30. Da kommer dokumentaren "Det Politiske Parti - valgkampen" på skjermen.

Dette går veien. Hver stemme teller. Godt valg.

Valget nærmer seg!

Det er ingen hemmelighet lenger, valget nærmer seg. DPP har så langt drevet lite valgkamp, vi har satset på at de andre partiene driver god valgkamp for oss ved å ture frem som de pleier. Allikevel skal vi nå i gang med lett annonsering i aviser samt plakatrunder i de større byene, så folk blir minnet på at de har et alternativ; Det Rette.

Valgvake

For de som ønsker å delta på vår valgvake, kan de sende en bestilling til billetter@rubicontv.no. Billetten koster symbolske 50 kroner som uavkortet betaler valgkampmateriell. Sender du din bestilling blir du automatisk ført opp på en liste som du blir sjekket opp mot i døra. Oppmøte senest klokken 20.00 den 10. September på Scene West Victoria på Karl Johan i Oslo.

Det blir kombinert valgvake, valgsending (vi skal ha 6 timers direkte "En V.A.L.G. aften" på Metropol TV) og mange gode kulturelle innslag. Still opp!

DPP i 18 fylker - snart 19?

Vi gjorde vårt beste for å bli landsdekkene, og klarte det nesten. Akershuslista ble ikke antatt, grunnet uforståelig saksbehandling hos Fylkesvalgstyret i Akershus. De nektet å godkjenne oss på de samme premissene som de andre 18 fylkene har. Nå viser det seg imidlertid at Kommunaldepartementet har oppdaget saksbehandlingsfeil i Akershus. Saken skal opp i Stortinget, og den saken tror vi at vi vinner. Dette bør gå veien mot Landsdekkende.

MAIL

Grunnet absurd stor pågang og usedvanlig lite sekretariat har vi ikke mulighet til å svare på alle henvendelsene vi får via mail. Derfor anmoder vi om forståelse for at vi unnlater å svare på alt. Når det gjelder medlemskap, som mange spør om, så kommer vi tilbake med informasjon om dette senere. Vi stemmes.

Det Politiske Parti
Resten er opp til deg

Det Politiske Parti ble stiftet 17.09.2000 av Atle Antonsen og Johan Golden. Vi ønsker å stille til valg i hele nasjonen ved stortingsvalget 2001.

Det Politiske Parti skal være folkets parti, et ultrademokratisk parti hvor folket selv, altså DERE skal definere hva partiet skal stå for og kjempe for. Vi skal legge ut enkeltsaker på nettsidene våre hvor DERE kan stemme for eller imot.

Dessuten skal vi også ha forslags-kasser på nettsidene våre og åpne telefonlinjer der DU kan legge frem en sak du brenner for, og vips, dagen etter står vi i stortingets spørretime og fremmer nettopp DIN sak.

Sakene vi skal kjempe for kan du lese om i vårt partiprogram, og du kan sette deg inn i vårt ideologiske manifest.

Si JA til demokrati - STØTT!

Aktuelt
Stortingslister:
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold
Politikk

Partiprogram
Ideologisk manifest

Presseklipp

DPP er et seriøst parti.
Hamar Dagblad 05.04.2001

17 partier stiller liste.
Tromsø 03.04.2001

Komikere vil styre landet.
BA 10.12.2000

Standupere vil på tinget.
BA 21.10.2000

Nettmøte BA
15.12.2000

Nettmøte Oslopuls
18.10.2000

Nettmøte Helt Privat
18.10.2000